Der kleine Kaiser langer bij Bayern

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Der kleine Kaiser langer bij Bayern
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Argentijn Martin Demichelis, bijgenaamd der kleine Kaiser, heeft zijn contract bij Bayern München verlengd tot de zomer van 2010. Demichelis kwam in 2003 over van River Plate en ontpopte zich vooral vorig seizoen tot een onmisbare pion op het Bayern-middenveld als verdedigende middenvelder in steun van Michael Ballack. Demichelis scoorde in deze editie van de Champions League ook al een aantal belangrijke doelpunten, onder andere de enige goal in het thuisduel tegen Club Brugge.

De Duitse kampioen zal binnenkort ook aan tafel gaan zitten met zijn onfortuinlijke Paraguayaanse international Roque Santa Cruz. Eerder had de spits een aanbod om zijn contract te verlengen naast zich neergelegd, maar door een ernstige knieblessure die hij onlangs opliep is hij misschien tot andere gedachten gekomen. Santa Cruz staat zeker een halfjaar langs de kant.

Karl-Heinz Rummenige zei namens de Beierse club dat de club Santa Cruz in deze moeilijke tijden wil steunen en dat iedereen hoopvol gestemd is om hem straks weer te zien zoals iedereen hem het liefste ziet. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties