Man Utd. zoekt versterking

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Man Utd. zoekt versterking
Foto: © SC

Ondanks de opbeurende 1-0-overwinning tegen grote rivaal Chelsea afgelopen zondag, kan je onmogelijk zeggen dat het goed gaat met Manchester United. De Mancunians zijn dan ook vastbesloten om zich in januari te roeren op de transfermarkt. Manager Sir Alex Ferguson heeft dringend versterking nodig, want de vijver om in te vissen is erg klein.

Ferguson zei op de BBC dat hij vooral naar versterking zoekt in de breedte. Maar hij zegt dat de spoeling dun is want er zijn nog een pak teams die in de Champions League actief zijn en die denken dat ze die competitie kunnen winnen. Spelers daar weghalen wordt dus moeilijk.

United zou volgens de Engelse pers azen op Thomas Gravesen (Real Madrid) en Michael Ballack (Bayern München), maar in de optiek van Ferguson zijn deze twee spelers geen kandidaten. In Spanje wordt Aldo Duscher, speler van Deportivo La Coruña dat niet Europees speelt, in verband gebracht met United.

De crisis van Manchester United bereikte afgelopen woensdag een dieptepunt na het Champions League-verlies bij het Franse Lille OSC. Ferguson zegt wel dat hij tevreden is met de kwaliteit maar dat de ploeg te afhankelijk geworden is van de jonge krachten door de langdurige afwezigheid van Roy Keane, Gabriel Heinze en Gary Neville. [KV]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties