Newcastle wil Papa Bouba Diop

Jari Wels
| 0 reacties
Newcastle wil Papa Bouba Diop
Foto: © SC

Newcastle heeft het de laatste seizoenen moeilijk in Engeland. De club speelt dit seizoen geen Europees, maar wil daar volgend seizoen verandering in brengen. Ze versterkte zich begin dit seizoen al met enkele ervaren voetbalsterren, zoals onder meer Emre, Luque en natuurlijk goaltjesdief Michael Owen. Nu zou Newcastle ook nog de ervaren Senegalees en sterkhouder op het middenveld bij Fulham, Papa Bouba Diop aan dit rijtje willen toevoegen.

Sportief loopt het dit seizoen in de Premier League weer niet echt schitterend voor Newcastle. Het team van Greame Souness staat op een gedeelde 9de plaats in de rangschikking. Met het eventueel aantrekken van Bouba Diop tijdens de winterstop zou het middenveld meer stabiliteit moeten krijgen. Volgens manager Souness is een type Diop de ontbrekende sleutel in zijn elftal.

Diop heeft zich dit seizoen ontwikkeld tot één van de betere verdedigende middenvelders in de Premier League. Met zijn ervaring hoopt Newcastle op het eind van dit seizoen weer een Europees ticket te bemachtigen.

Diops contract loopt deze zomer af, Ook Arsenal zou nog steeds geïnteresseerd zijn om de middenvelder deze winterstop in te lijven.



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties