Proto en Blondel haken definitief af

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Proto en Blondel haken definitief af
Foto: © SC

Jean-François de Sart zit met kopzorgen. Zowel Silvio Proto als Jonathan Blondel moeten afhaken voor de kwalificatie-interland in Oekraïne. De Anderlecht-doelman zou nog wel speelklaar geraken voor de terugwedstrijd op woensdag in Lokeren.
 
De beloftencoach moest door blessures eerder al Glenn Verbauwhede en Anthony Vanden Borre  schrappen uit zijn selectie. Met Proto en Blondel vallen nog eens twee spelers weg. Bram Verbist, normaal tweede doelman na Verbauwhede, zal zaterdag in Mariupol het Belgische doel verdedigen.
 
Woensdag in Lokeren moet hij waarschijnlijk zijn plaats afstaan aan Proto, die vandaag na een kwartier de training moest staken door zijn voetblessure. Maandag ondergaat de doelman van de A-ploeg een test en zal er beslist worden of hij speelklaar geraakt voor de terugwedstrijd.
 
Voor Blondel zal er meer dan waarschijnlijk geen terugwedstrijd komen. De linkspoot van Club Brugge ondervindt te veel hinder van zijn teenblessure en kwam vandaag zelfs niet opdagen in Kraainem. Maandag volgt er een nieuw onderzoek. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties