STVV niet opgezet met selectie Mignolet

Thomas Dubois
| 0 reacties
STVV niet opgezet met selectie Mignolet
Foto: © SC

Door de blessure van Belic wordt Mignolet de nieuwe tweede keeper voor de komende weken. Mignolet is echter geselecteerd voor twee oefeninterlands tegen Tsjechië met de nationale ploeg voor min 18-jarigen. En, daar zijn ze bij STVV niet zo mee opgezet. Beide wedstrijden staan volgende week geprogrammeerd, op dinsdag 22 november in Virton en op donderdag 24 november in Aarlen. Dat is de dag voordat het duel tussen Genk en STVV geprogrammeerd staat. “Het is niet ideaal dat we Mignolet de hele week niet op training hebben", aldus technisch directeur Mangelschots aan Het Belang van Limburg.
 
Santalab traint terug mee met de groep nadat hij eerder dit seizoen aan zijn knie werd geopereerd. De kans is reëel dat hij maandag al met de invallers hervat. Van Hoyweghen (hamstrings) geraakt wellicht niet fit voor de wedstrijd van zaterdag.
 
Gisteren speelden Wisniowski, Mulemo en Simaeys een vriendschappelijke interland met de min 20-jarigen tegen Engeland. De voorverkoop voor het duel tegen Germinal Beerschot vindt plaats in de fanshop, de loketten zijn zaterdagavond gewoon open. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties