Ballack niet, Lauren wel naar Milan?

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Ballack niet, Lauren wel naar Milan?
Foto: © SC

Michael Ballack verruilt Bayern München niet voor AC Milan.  Dat zegt althans Milan-voorzitter Adriano Galliani. De Kameroense verdediger Lauren van Arsenal is volgend seizoen wel welkom in San Siro.
 
AC Milan is één van de clubs die met de Duitse middenvelder wordt gelinkt. Ballack verlaat na dit seizoen zo goed als zeker Bayern. Maar Milan mag nu van dat lijstje geïnteresseerden geschrapt worden. “Ballack is een schitterende speler, maar we hebben geen interesse in hem”, verklaarde Galliani op de website van de rossoneri.
 
“Met spelers zoals Kaka en Rui Costa hebben we gelijkaardige spelers waarin we het volste vertrouwen hebben.” Franz Beckenbauer vindt dat Ballack best naar Real Madrid gaat. “”Hij kan zich alleen bij Real verbeteren. Elke andere club is voor hem geen stap vooruit.” Chelsea, Juventus, Inter en Manchester United willen de Duitse spelmaker ook aan de haak slagen.
 
Lauren past wel in het plaatje van AC Milan dat Galliani voor zich heeft. De verdediging is toe aan een verjonging en de Kameroener zou een goede vervanger zijn voor de bijna 36-jarige Cafu. De Braziliaan is zo goed als zeker aan zijn laatste seizoen bezig in de Italiaanse modestad.
 
De 28-jarige Lauren verblijft sinds vijf jaar op Highbury en deed bij de Londonse club al heel veel Europese ervaring op. Hij behaalde zelfs drie keer het ‘Team of the Year’ in de Premier League. De Kameroener, wiens contract in 2007 verloopt, kan ook zijn mannetje staan op het middenveld en krijgt daardoor een streepje voor op andere spelers.
 
Massimo Oddo en Christian Zaccardo zijn twee van die kandidaat-nieuwkomers in San Siro. Oddo verdedigt de kleuren van Lazio Roma, terwijl Zaccardo uitkomt voor Palermo en beiden speelden ook al voor de Italiaanse nationale ploeg. Zaccardo maakte tegen Slovenië het beslissende doelpunt dat hen richting WK in Duitsland schoot. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties