Barcelona wil Maxi Lopez verhuren

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Barcelona wil Maxi Lopez verhuren
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Barcelona zou straks als de transfermarkt terug opengaat graag zijn Argentijnse aanvaller Maxi Lopez gaan verhuren. De spits staat al sinds januari dit jaar op de loonlijst van de Catalanen, maar hij kwam nog maar amper in actie.

Lopez kwam dit seizoen nog maar één keer in actie in het A-elftal van Barcelona. Dat gebeurde in het competitieduel tegen Betis Sevilla toen hij een kwartier voor tijd Henrik Larsson mocht vervangen.

Lopez werd destijds ingehaald als vervanger van de Zweed, die lange tijd aan de kant stond met een zware knieblessure. De blonde Zuid-Amerikaan kon nooit echt overtuigen in Camp Nou. Eén keer maar wist hij te scoren, in het Champions League-duel tegen Chelsea.

De 21-jarige robuust gebouwde spits moet afrekenen met heel wat concurrentie. Trainer Frank Rijkaard heeft keuze genoeg. Naast Larsson heb je de topspitsen Ronaldinho en Samuel Eto'o. Maar El Tanque Aleman ziet ook vaak dat collega-aanvallers Lionel Messi, Santiago Ezquerro en Ludovic Giuly op zijn positie de voorkeur krijgen.

Technisch directeur Txiki Beguiristain bevestigde ondertussen op COM Radio dat hij al aanbiedingen van clubs uit Spanje, Frankrijk, Duitsland en Engeland heeft gekregen. Maxi Lopez hoeft dus niet te wanhopen. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties