Overzicht van alle afgelastingen *UPDATE*

Philippe Crols
| 0 reacties
Overzicht van alle afgelastingen *UPDATE*
Foto: © SC

De topper waar menig voetbalsupporter naar uitkeek zal niet doorgaan. Standard-Anderlecht is namelijk afgelast. Dat meldt de website van de Luikse club. 

De beslissing is niet onlogisch omdat het in het Luikse natuurlijk nog wel wat meer gesneeuwd heeft dan bij ons in Vlaanderen. Daardoor zijn ook de wegen richting Sclessin moeilijk tot niet bereikbaar. Toch waren ze bij Standard klaar om het veld sneeuwvrij te maken. Dat was dus echter niet nodig, want zaterdagmorgen maakte de kalendercommissie bekend dat de wedstrijd niet zou doorgaan. De supporters die al tickets hadden voor deze wedstrijd moeten niet ongerust zijn. Hun tickets blijven gewoon geldig. Wanneer de topper nu wel zal plaatsvinden is nog niet gekend. 

Ook de andere zes partijen die vanavond zouden gespeeld worden zijn afgelast. 


Niet alleen in eerste klasse zijn er wedstrijden afgelast. Hier volgt een voorlopig overzicht:

Hogere afdelingen: 

Eerste klasse: alle wedstrijden van zaterdag 26 november zijn afgelast. 
Tweede klasse: algemene afgelasting voor het hele weekend. 
Derde klasse: algemene afgelasting voor het hele weekend. 
Vierde klasse: algemene afgelasting in de reeksen B, C en D. 

Nationale: Alle officiële en vriendschappelijke wedstrijden van de nationale reserven en de nationale jeugdploegen zijn afgelast. Ook de nationale wedstrijden bij de dames van 26/11 zijn afgelast.

Provincie Antwerpen :
Voor zaterdag 26 en zondag 27 november 2005 zijn alle kampioenschapswedstrijden en alle vriendschappelijke wedstrijden van reserven en jeugd afgelast. De wedstrijden voor de eerste elftallen heren en dames worden wel gespeeld.
 
Provincie Brabant :
Algemene afgelasting voor het weekend van 26 en 27 november 2005 behalve de eerste mannelijke ploegen. De groeperingen ABSSA en Interbanken zijn eveneens afgelast.
 
Provincie Limburg :
Provincie Limburg gaat over voor het weekend van 26 en 27 november tot een algemene afgelasting van alle wedstrijden uitgezonderd de eerste elftallen heren. De wedstrijden van het G-voetbal en de KLBS zijn eveneens in blok afgelast.
 
Provincie Oost-Vlaanderen :
Voor dit weekend van 26 en 27 november beslist het P.C. Oost-Vlaanderen over te gaan tot een algemene afgelastingen van alle wedstrijden dit zowel voor Eerste ploegen, Jeugd en Reserven.
 
Provincie West-Vlaanderen :
Voor dit weekend van 26 en 27 november beslist het P.C. West-Vlaanderen over te gaan tot een algemene afgelastingen van Reserven en Jeugd vanaf zaterdagmiddag 12 uur. De wedstrijden van de Bedrijfsvoetbalbond zijn eveneens niet afgelast uitgezonderd het Gewest Brugge.

Meer info kunt u krijgen op het betaalnummer van de Belgische Voetbalbond zijnde: 0900/00081

Auteurs: Crols P., Tamsyn B. & Blomme K.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties