Juventus wil puntenaftrek Inter

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Juventus wil puntenaftrek Inter
Foto: © SC

Juventus Turijn wil dat Inter Milaan zwaar gestraft wordt voor de incidenten van het afgelopen weekeinde in de Serie A.  De club eist dat voor Inter drie punten in mindering worden gebracht. 

Zoals u gisteren al kon lezen op Voetbalkrant.com (klik hier voor meer info)  werd de Ivoriaanse speler van Messina, Marc Andre Zoro, racistisch bejegend door de bezoekende supporters tijdens de wedstrijd van zijn ploeg tegen Inter Milaan. Hij wilde van het veld stappen, maar deed dat dan uiteindelijk toch niet.

De Algemeen Directeur van Juventus, Luciano Moggi, zei dat clubs eigenlijk niet veel kunnen doen tegen zulke schandalige acties, maar dat de bond eigenlijk zou moeten beslissen dat Messina met 3-0 wint. 

De Italiaanse bond heeft al beloofd een onderzoek in te stellen. Ook zullen alle wedstrijden die deze week gespeeld worden, met vijf minuten vertraging beginnen zodat de spelers kunnen deelnemen aan de acties tegen racisme. Zo zullen ze met een spandoek het veld opkomen waarop 'NO al razzismo' (neen tegen racisme) staat. [VI]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties