Pech blijft Kluivert achtervolgen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Pech blijft Kluivert achtervolgen
Foto: © SC

Pech blijft de Nederlandse aanvaller Patrick Kluivert achtervolgen. Zijn invalbeurt bij Valencia zaterdag duurde slechts zeven minuten. Een dijbeenblessure gooide roet in het eten.

Kluivert was erg ontgoocheld na het voorval. "Ik heb lang moeten wachten op een kans en als het dan zover is, blesseer je jezelf. Ik sprintte achter die bal aan en plots schoot het in mijn rechterdijbeen. Ik kon het niet geloven. Ik probeerde nog even te rekken, maar het had gewoon geen zin."

Hoe lang Kluivert niet zal kunnen spelen, is nog niet geweten. Wel staat vast dat Kluivert nog niet gelukkig is geweest bij zijn nieuwe club. Eerst liep zijn transfer vertraging op omdat hij niet door de medische keuring geraakte. Toen de overgang een feit was, speelde een knieblessure hem parten die hem vijf weken aan de kant hield.

Toen Kluivert eindelijk fit was, verloor hij zijn basisplaats en moest hij zich tevredenstellen met soms erg korte invalbeurten. De Nederlander kwam nog maar in zeven competitieduels in actie en daarin kon hij nog steeds niet de netten doen trillen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties