Ono terug naar Japan

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Ono terug naar Japan
Foto: © SC

Shinji Ono vertrekt tijdens de winterstop terug naar Japan. Feyenoord en Ono's oorspronkelijke club Urawa Red Diamonds hebben een akkoord bereikt over een transfer. Dat stond vandaag in het Algemeen Dagblad te lezen. Ono kwam in 2001 over van Japan naar Feyenoord.

Zelf moet de middenvelder nog tot een overeenkomst komen met zijn voormalige werkgever. De Japanner wilde Feyenoord afgelopen zomer al verlaten omdat hij toe is aan een nieuwe uitdaging. Tot een transfer kwam het toen niet. Onder Erwin Koeman speelde Ono nog niet veel. Dat komt door een hardnekkige voetblessure waaraan hij al twee keer werd geopereerd.

Ono, 26 jaar ondertussen, speelde in het shirt van Feyenoord 111 competitieduels. Hij kon daarin negentien keer doel treffen. In 2002 kende hij ongetwijfeld zijn beste periode bij de Rotterdammers met de winst van de Uefabeker in de finale in eigen stadion tegen Borussia Dortmund, deelname aan het WK 2002 in eigen land en Zuid-Korea met onder meer de Belgen als tegenstander en toen werd hij ook verkozen tot Aziatische speler van het jaar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties