Queensland trekt talent aan voor volgend seizoen

Queensland trekt talent aan voor volgend seizoen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ondanks het feit dat het huidige seizoen pas in februari afloopt, heeft Queensland Roar al een versterking vastgelegd voor volgend seizoen dat in augustus van start gaat. Het neemt de 18-jarige aanvaller Dario Vidosic over van Pine Rivers United.

Vidosic maakte indruk met de Pine Rivers tijdens de Queensland State Cup. Queensland was er dan ook snel bij om het 18-jarige talent met een contract van twee jaar aan zich te binden. Daardoor heeft de ploeg voor volgend seizoen, samen met Ben Griffin, al twee van de drie verplichte spelers die jonger dan 20 jaar moeten zijn.

Coach Meiron Bleiberg was heel gelukkig met de handtekening van Vidosic: "Dario is een extreem getalenteerde speler en is dat altijd geweest. Vanaf 2004, toen hij al een reservespeler was bij de Queensland Lions, heeft hij een enorme groeischuit gekregen van 168 naar 184 centimeter. Hij werkt nu heel hard in de fitnesszaal en zag zijn gewicht al stijgen van 65 naar 74 kilogram daar waar het streefgewicht 78 kilogram is. We zijn zeer blij dat hij getekend heeft en zien er naar uit om hem verder te zien groeien."

Vidosic zelf was in de wolken met zijn contract: "Ik ben heel enthousiast om officieel deel uit te maken van Queensland Roar. Telkens als ik naar het Suncorp Stadium ga om het team te zien spelen, krijg ik de kriebels. Nu dat ik deel uitmaak van het team kan ik niet wachten om te beginnen. Het gaat fantastisch zijn."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties