Hoefkens wordt weer gelinkt aan Genk

Philippe Crols
| 0 reacties
Hoefkens wordt weer gelinkt aan Genk
Foto: © SC

De Genkse verdediging bezorgt Hugo Broos meer dan eens kopzorgen. Er zijn dan ook een paar verdedigers die moeten vertrekken, al speelt ook het financiële plaatje een rol. Toch zou Genk ook nog een vervanger zoeken. 

De krant Het Nieuwsblad linkt alvast Carl Hoefkens opnieuw aan de Limburgse club. De verdediger die vorig seizoen nog in België uitkwam voor bekerwinnaar Germinal Beerschot vertrok in de zomer naar Stoke City. De club van Johan Boskamp speelt in de Engelse tweede klasse en heeft ambitie om naar de Premier League te promoveren. Zoals dat bij vele voetballers het geval is heeft Hoefkens al meermaals laten weten dat het een droom zou zijn om ooit in de Premier League te spelen. Toch zou Genk-voorzitter Jos Vaessen al contact hebben opgenomen met de verdediger. 

Genk moet dus langs de ene kant, volgens voorzitter Vaessen, spelers verkopen om een tekort van ongeveer 1 miljoen euro te dichten. De namen van Erik Matoukou en Soley Seyfo worden genoemd als kandidaat-vertrekkers. Ook staat Ingridi Sigurdsson in de belangstelling van ... jawel Stoke City. Langs de andere kant wil Genk dan weer Hoefkens kopen. Omdat die nog tot juni 2007 in Stoke City onder contract ligt zal Genk daar dus nog wel wat centen tegenaan mogen gooien. Benieuwd wat het wordt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties