Zewlakow mag al opkrassen

Philippe Crols
| 0 reacties
Zewlakow mag al opkrassen
Foto: © SC

Het ziet er niet goed uit voor Marcin Zewlakow. De spits van Metz mag tijdens de winter de Franse club al verlaten. De Pool voldoet of voldeed niet aan de verwachtingen en mag dus al meteen andere oorden gaan opzoeken. 

Marcin Zewlakow maakte de vorige seizoenen nog het mooie weer bij Moeskroen in onze Belgische eerste klasse. Tijdens de zomer zocht hij zijn geluk in Metz, maar voorlopig kent dat avontuur geen goede afloop. De Poolse spits mocht in totaal tien maal aantreden. Vijf maal kon hij rekenen op een basisplaats en hij mocht dus ook vijf maal invallen. Dat valt nog enigzins mee zou je kunnen zeggen, maar als je weet dat de spits er in die tien wedstrijden niet in slaagde te scoren, weet je allicht ook al genoeg. 

Metz, momenteel de op twee na laatste in Frankrijk, weet ook genoeg en is de Pool liever kwijt dan rijk. Trainer Joël Muller van Metz is formeel: 'Als er een club Zewlakow wil dan gaan wij niet moeilijk doen.' De spits heeft nochtans een contract dat nog 2,5 seizoenen loopt in Frankrijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties