Theatre of Dreams doet Capello dromen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Theatre of Dreams doet Capello dromen
Foto: © SC

De Italiaanse topcoach Fabio Capello droomt er van om eens in de Engelse Premier League te coachen en hij laat geen enkele gelegenheid onbenut om het de wereld te laten weten. In The Daily Star solliciteert de huidige coach van Juventus Turijn openlijk naar de plaats van Alex Ferguson. De Schot wordt in eigen land steeds vaker bekritiseerd omdat hij al veel te lang aan het roer staat van Manchester United.

Old Trafford, ook wel het Theatre of Dreams genoemd, laat Capello alvast dromen. "Als ik coach kan worden van Manchester United, komt een droom uit. Het is een geweldige club met een historische coach. Alex Ferguson heeft mijn maximale respect", aldus Capello.

"Als de omstandigheden goed zijn, dan zal ik de kans om ooit in de Premier League te coachen zeker niet laten liggen. Het is een erg aantrekkelijke competitie en ik wil daar bewijzen dat ik ginds hetzelfde kan presteren als wat ik in Spanje en Italië gerealiseerd heb. Maar laat ons wel duidelijk zijn, ik heb nog geen aanbod gekregen van de mensen van Manchester United", besluit de Italiaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties