Mpenza: 'Dubai interesseert mij niet'

Philippe Crols
| 0 reacties
Mpenza: 'Dubai interesseert mij niet'
Foto: © SC

Woensdag raakte bekend dat Emile Mpenza misschien wel gaat voetballen in de Arabische Emiraten. Volgens de spits zelf is daar niks van aan. Dat wist hij te melden in Het Laatste Nieuws. 

Al Jazeera zou volgens bepaalde mensen wel eens de nieuwe club van Emile Mpenza kunnen worden. De zaakwaarnemer van de Rode Duivel, Laurent Denis, is toevallig ook in Dubai. Hij zou er de tranfer van Mpenza naar de rijke club komen bespreken. Mpenza zelf weet naar eigen zeggen van niets. 'Ten eerste wil ik helemaal niet weg uit Hamburg. Al Jazeera interesseert mij ook niet trouwens. Van een transfer naar die club weet ik dan ook niets', aldus de spits die ook nog wist te melden dat zijn zaakwaarnemer Denis helemaal niet in zijn naam onderhandelt met Al Jazeera. 

Denis zelf wist er het volgende over te zeggen: 'Het is vrij logisch dat Emile zich niet wil wagen aan voorbarige uitspraken. Wij willen niets regelen achter de rug van Hamburg.' Het blijft dus voorlopig afwachten tot er enige duidelijkheid komt in deze zaak. Vooralsnog is die er zeker niet.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties