Rosales en Babel ontevreden bij Ajax

Rosales en Babel ontevreden bij Ajax
Foto: © SC

Nu de komst van Klaas-Jan Huntelaar zeker is, zijn er twee spelers bij Ajax Amsterdam misnoegd. Ryan Babel vreest al voor zijn speelminuten. De talentvolle aanvaller kwam dit seizoen al niet al te veel aan spelen toe door de goede prestaties van Markus Rosenberg en Angelos Charisteas en met de komst van Huntelaar zijn de speelkansen nog kleiner geworden.

Ook de Argentijn Mauro Rosales is naar technisch directeur Martin Van Geel gestapt om over zijn rol in het elftal te praten. Ook hij is van mening dat hij in de ArenA te weinig aan spelen toekomt.

Van Geel reageerde al op hun ongenoegen: "Het is een logische reactie en ik vind dat je op zo'n manier moet reageren. Het zou veel erger zijn mochten ze allebei tevreden zijn. Babel is nog jong, hij moet harder werken en er voor zorgen dat hij op dat veld staat en niet een ander. Concurrentie hoort nu eenmaal bij een topclub. Dat Mauro niet gelukkig is, snap ik ook wel maar hij zou juist blij moeten zijn met de komst van Huntelaar. Klaas-Jan is nu net een speler die het moet hebben van goede vleugelspelers. Het is niet zo dat Mauro aangegeven heeft dat hij wil vertrekken, hij is enkel ontevreden over zijn rol binnen het elftal en dat mag" aldus de technisch directeur van Ajax.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties