Genk heeft vervanger Beslija op het oog

Philippe Crols
| 0 reacties
Genk heeft vervanger Beslija op het oog
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Of Mirsad Beslija na januari nog zal te bewonderen zijn op de Belgische voetbalvelden is maar zeer de vraag. Vooral vanuit Engeland wordt de interesse in de flankspeler steeds groter. Genk gaat dan ook op zoek naar een vervanger. 

Racing Genk haalde in 2001 Mirsad Beslija weg bij het Bosnische Zeljeznicar. De Bosniër heeft al meermaals aangegeven dat hij na vijf jaar Genk wel eens iets anders wil en met de meer dan gewone interesse van Middlesbrough lijkt Beslija dan ook niet meer lang in Genk te gaan blijven. Bovendien zouden nog twee andere clubs uit de Engelse Premier League, namelijk Everton en West Brom, een oogje hebben op de Bosnische sneltrein. 

De Limburgers hebben met Thomas Chatelle en eventueel de jonge Jordan Remacle nog wel twee goede alternatieven, maar toch is men niet blind voor ander talent. Zo zou Vladavic Admir in de Genkse belangstelling staan. De Bosniër speelt eveneens bij Zeljeznicar. De club die de speler wil hebben zal waarschijnlijk niet echt veel geld op tafel moeten leggen omdat Zeljeznicar financiële problemen heeft en dus de centen goed kan gebruiken.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties