Gilles De Bilde kan weer voetballen

Steven Bologne
| 0 reacties
Gilles De Bilde kan weer voetballen
Foto: © SC

Na een lange inactiviteit kan Gilles De Bilde meer voetballen. Afgelopen zondag kon de “Ket” de laatste twintig minuten nog volmaken in de uitwedstrijd van zijn club Willebroek-Meerhof op Maldegem.
 
Gilles De Bilde wil opnieuw plezier beleven aan het voetbal. “Ik heb net twee zware spierblessures achter de rug en dan is de weg terug toch heel lang. Ik ben blij dat ik terug kan voetballen en wil nu gewoon plezier maken. Ik kan me hier best aanpassen, als het dan toch eens niet lekker loopt op training dan zeg ik dat gewoon maar op een aanvaardbare manier.”
 
“In derde klasse zitten de supporters korter bij het terrein, ik hoor dus alles wat ze roepen. En aangezien ik toch wel bekend ben, ben ik natuurlijk in vele gevallen de gebeten hond, maar zo’n dingen raken me niet meer. Ik ben wel het één en ander gewend op dat vlak.” “Of ik terug hogerop wil? Nee hoor, het profvoetbal laat ik voor wat het is, de druk is daar vele groter. Logisch uiteraard maar wat voor mij telt is dat ik nu opnieuw plezier kan beleven in alles wat ik doe.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties