Vandenbergh: "Vraagtekens bij bankzittersrol"

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Vandenbergh: "Vraagtekens bij bankzittersrol"
Foto: © SC

Het zal u wellicht niet verbazen, maar Kevin Vandenbergh is niet gelukkig met zijn bankzittersrol bij Racing Genk. In Het Nieuwsblad vertelt de aanvaller dat hij niet goed begrijpt waarom hij precies naar de bank verwezen werd.

"Ik denk dat ik goed bezig was', vertelt Vandenbergh. "Twee goals tegen Roeselare en daarna scoorde ik ook drie keer met de nationale beloften in Oekraïne. Maar toen werd ik ziek. Ik was daardoor één match niet inzetbaar. Maar toen ik terug fit was, moest ik naar de bank. Terwijl ik daarvoor toch sterk was. Daar heb ik mijn vraagtekens bij. Tegen Lokeren viel ik in en liet ik de match kantelen. Dan hoopte ik toch de woensdag erna te mogen spelen in de bekermatch tegen Sint-Truiden. Dat gebeurde niet en daar voelde ik me niet goed bij."

"Het is toch normaal dat ik niet gelukkig ben? Ik ben echt niet de enige die ontgoocheld is als hij niet speelt. Ik ken niemand die tevreden is op de bank. Als dat wel zo is, dan kan je beter gewoon stoppen met voetballen. Of in provinciale gaan spelen.'


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties