Opstootje op training Twente

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Opstootje op training Twente
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Twente heeft het duel tegen Ajax Amsterdam van dit weekeinde niet in alle rust kunnen voorbereiden. Aanvaller Blaise N'Kufo en verdediger Daniël Majstorovic hebben gisteren op training een robbertje gevochten.

Majstorovic liet zich ten opzichte van N'Kufo op training iets te veel gelden, en die liet zich vervolgens ook niet onbetuigd. Voor de Zweedse verdediger die overigens geschorst is tegen Ajax was na het incident de training voorbij. Twente-trainer Rini Coolen stuurde hem van het veld.

Of het opstootje ook gevolgen zal hebben voor Blaise N'Kufo is nog niet duidelijk. Op de Nederlandse televisiezender Talpa gaf Coolen aan dat hij vandaag met beide spelers zal praten en dat hij afhankelijk van de houding van beide spelers een beslissing zal nemen.

Coolen kan dan wel niet rekenen op Majstorovic, maar op zijn aanwinsten uit België kan hij wel beroep doen. De Rus Anatoli Gerk die overkwam van Anderlecht en de IJslander Arnar Vidarsson die de overstap maakte van Lokeren zijn al speelgerechtigd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties