Nieuwe nederlaag voor Palermo

Het lijkt nu nog een kwestie van uren voor Luigi Del Neri zijn ontslag krijgt als trainer van Palermo. De oefenmeester stond al een tijd ter discussie en de nieuwe nederlaag, in eigen huis tegen Siena, zal voorzitter Zamparini zwaar op de maag liggen.

Zoals vaker dit seizoen speelden de Rosaneri aardig maar was de tegenstander veel efficiĆ«nter. Het constante veldoverwicht werd in de 29e minuut verbroken door een driehoekje met Chiesa en Bogdani in de hoofdrollen. Die laatste klopte doelman Lupatelli: 0-1.

Na rust waren 2 rake kopstoten van opnieuw Bogdani er te veel aan voor de thuisverdediging: 0-2 en 0-3. De tegentreffer van nieuweling Godeas was niet eens een eerredder. 1-3 was de eindstand.

Palermo vertoeft nu op een heel teleurstellende 10e plaats. Siena staat 2 plaatsen lager, met 2 punten minder dan de Sicilianen.