Igor De Camargo naar Standard *UPDATE*

Steven Bologne
| 0 reacties
Igor De Camargo  naar Standard *UPDATE*
Foto: © SC

De kans dat Brussels-spits Igor De Camargo vandaag een overeenkomst ondertekent bij Standard is reëel. Nochtans leek de spits gisteren nog op weg naar Club Brugge. Mogelijk wordt Serhij Kovalenko in de deal betrokken en krijgt FC Brussels er nog een kleine som geld bovenop.
 
Bij Club Brugge zijn ze lichtjes in het achterwerk gebeten, al wil manager Marc Degryse het niet met zoveel woorden kwijt: “Als Standard hem speelkansen belooft, dan zal zijn keuze snel gemaakt zijn zeker? Als hij schrik heeft om te knokken voor een plaats, dan blijft hij beter weg bij een topclub. Ook zonder hem hebben we voldoende middelen in huis om voor de titel te gaan.”

"Met Standard-coach Dominique D'Onofrio hadden we een heel hartelijk gesprek", opent De Camargo's manager Paul Stefani. "Het kan niet de bedoeling zijn De Camargo naar een club te laten gaan waar hij op de bank terecht komt".

UPDATE: De Camargo kwam dinsdagmiddag tot een akkoord met Standard. De speler wordt op Sclessin om 17.30 uur voorgesteld. Daar wordt alles verder toegelicht. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties