Murphy verhuist naar de Spurs

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Murphy verhuist naar de Spurs
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vlak voor het sluiten van de transfermarkt heeft Tottenham-manager Martin Jol nog een ervaren middenvelder binnengehaald. Het gaat om Danny Murphy die overkomt van de stadsgenoot Charlton Athletic.

Damien Comolli, de technisch directeur van Tottenham Hotspur, zei dat Murphy een ervaren speler is die gewend is van op het hoogste niveau te acteren. Bovendien heeft hij volgens Comolli het talent om kansen te creëren en dus is de club verheugd hem te kunnen strikken.

Murphy speelde het afgelopen anderhalf jaar in de kleuren van Charlton waar hij nog onder contract stond tot de zomer van 2008. Dit seizoen speelde de achtvoudig Engels international achttien wedstrijden. Eerder speelde Murphy voor FC Liverpool en Crewe Alexandra.

Murphy zei in een eerste reactie dat Tottenham Hotspur een club is die hem altijd heeft aangetrokken. In het verleden (in 2004, nvdr) lukte het hem niet om naar White Hart Lane te verhuizen, maar deze keer dus wel en dat maakt hem naar eigen zeggen erg gelukkig. Hij gaf aan dat hij er naar uitkijkt om deel uit te maken van de ploeg die Martin Jol aan het bouwen is.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties