Pech voor Mainz-doelman bij rentree

De rentree van Mainz-doelman Dimo Wache na een knieblessure is geen persoonlijk succes geworden. De doelman stond dit weekend voor het eerst sinds lang weer onder de lat van Mainz in de wedstrijd tegen Werder Bremen. De rentree zou voor hem niet langer dan twaalf minuten duren.

Wache raakte na een botsing met Werder-verdediger Naldo opnieuw geblesseerd aan dezelfde knie waaraan hij eerder was geopereerd. Na een minutenlange behandeling bleek dat de Mainz-doelman niet langer kon verder spelen. Onderzoek in het ziekenhuis leerde Wache dat een kruisband en de meniscus beschadigd zijn. Donderdag gaat Wache opnieuw onder het mes.

Des te pijnlijker voor Mainz is dat de club in het Weserstadion de wedstrijd uit handen gaf in de blessuretijd die net werd bijgetrokken door de blessurebehandeling van Wache. De Kroaat Ivan Klasnic en de Fransman Johan Micoud scoorden in blessuretijd. De thuisclub ging daardoor na een 2-0-achterstand met een 3-2-voorsprong rusten en uiteindelijk won Bremen de wedstrijd met 4-2.