Mido terug bij de Farao's na excuses

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Mido terug bij de Farao's na excuses
Foto: © SC

Het is Ahmed 'Mido' Hossam toch gelukt om terug te keren in de selectie van zijn land Egypte. Bondscoach Hassan Shehata toonde zich vergevingsgezind. Mido zal dus vanavond toch zijn opwachting kunnen maken in de finale van de Afrika Cup wanneer zijn land het opneemt tegen Ivoorkust, al zal hij wel tevreden moeten zijn met een plaats op de invallersbank.

Nadat Mido zijn fout publiekelijk had toegegeven, heeft hij nu ook de plooien gladgestreken met de Egyptische bondscoach. Na zijn wissel in de halve finale tegen Senegal, had hij een verbaal gevecht met Shehata. Mido noemde zijn coach onder andere een ezel.

En zoals de Ivoriaan Didier Drogba al voorspelde, zal Mido dus toch kunnen aantreden in de finale. Dat de aanvaller van Tottenham Hotspur terug in de selectie zit, kan op goedkeuring rekenen van de andere Egyptische spelers in de selectie. Mohamed Barakat zei dat zijn ploeggenoot een buitengewone speler is want zelfs als hij niet goed speelt, is hij belangrijk. Volgens Barakat is Mido in staat om in zijn eentje een hele verdediging te ontregelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties