Morten Olsen en Zetterberg in Studio 1

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Morten Olsen en Zetterberg in Studio 1
Foto: © SC

Zondagavond blikt Frank Raes op Eén in Studio 1 terug op de 24ste speeldag van de Jupiler League. Hij wordt daarbij geholpen door Piet den Boer en Morten Olsen.

Morten Olsen speelde 14 jaar in België. Via Cercle Brugge en RWDM kwam hij in 1980 bij Anderlecht terecht. Met paars-wit won hij drie landstitels en in 1983 de Uefa-beker, de laatste Europese titel van Anderlecht. Na een succesvolle carrière als speler begon Olsen aan een indrukwekkende loopbaan als trainer. Hij won landstitels met Brøndby en Ajax en is nu aan de slag als bondscoach van Denemarken. Olsen woont nog altijd in de buurt van Brussel en zal dit weekend met veel aandacht de Brusselse derby tussen Anderlecht en FC Brussels volgen.

Ook Anderlecht-aanvoerder Pär Zetterberg is zondag te gast in Studio 1. Na een magere 2 op 9 bij het begin van de terugronde heeft Anderlecht opnieuw de goede vorm te pakken. Zetterberg is dit seizoen aan zijn afscheidstournee bezig en wil de supporters maar al te graag een 28ste landstitel schenken. Het zou zijn negende titel zijn. De tweevoudige Gouden Schoen houdt even halt in Studio 1 en praat over de wedstrijd tegen Brussels, zijn toekomst bij Anderlecht en zijn opvolger op het middenveld.

In de laatste wedstrijd van de 24ste speeldag ontvangt het fel geplaagde La Louvière Germinal Beerschot. De voorbije weken haalde Germinal Beerschot 9 op 12. Of topschutter Dosunmu en zijn maats die lijn kunnen doortrekken ziet u in de samenvatting van La Louvière – Germinal Beerschot met commentaar van Filip Joos.

Vorige week kon ook Frédéric Herpoel de zegereeks van Mario Verheyen niet stoppen. Nu zondag is Racing Genk-revelatie Steven Defour de nieuwe tegenstander van de verdediger van Westerlo. Wie de koelste killer is, ziet u in Pinanti is pinanti. 

Studio 1, zondagavond omstreeks 23.25 uur live op één.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties