Buffel gelooft in een goede afloop voor Rangers

Jeroen Bossaert
| 0 reacties
Buffel gelooft in een goede afloop voor Rangers
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na het 2-2 gelijkspel in de Champions League tussen Glasgow Rangers en Villarreal, twijfelen nogal wat kenners aan de kwalificatiekansen van de Rangers. Thomas Buffel, die een groot aandeel had in de tweede treffer, is het daar echter niet mee eens. "We hebben alles nog in eigen handen", laat hij vandaag weten aan The Guardian.

"Alles bij elkaar was het gelijkspel geen slecht resultaat voor ons", aldus Buffel. "Als we daar scoren in de 89ste minuut, is de kwalificatie binnen. Je weet immers nooit wat er kan gebeuren in voetbal. Het zou fout zijn om nu al ons verlies toe te geven." De 25-jarige middenvelder was wel onder de indruk van de tegenstander. "Villarreal is een prima ploeg. Vooral de manier waarop ze de bal in hun eigen rangen kunnen houden is indrukwekkend."

Ook de coach van Glasgow Rangers gelooft er, ondanks de schorsing van topspits Dado Prso, nog in. "Toen we in de groespfase naar Porto gingen, gaf men ons geen schijn van kans. Toch kwamen we terug met een fantastisch resultaat", herinnert de trainer zich. "Zeg nooit, nooit!" [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Scottish Premier League

Nieuwste reacties