Cejas ontbindt contract bij Empoli

Cejas ontbindt contract bij Empoli
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zoals Voetbalkrant.com een paar dagen geleden al meldde, hebben Christian Cejas en Empoli een einde gemaakt aan hun overeenkomst. De Argentijnse doelman benadrukte wel dat dit was om persoonlijke redenen en niet omwille van het feit dat hij vorig weekend niet in doel mocht staan.

Cejas: "Ik ben zeer teleurgesteld dat ik een club moet verlaten die mij met open armen heeft verwelkomd. Ik had een fantastische periode tijdens de korte tijd dat ik hier geweest ben en ik wil technisch directeur Pino Vitale bedanken die mij altijd gesteund heeft."

"Ik wil benadrukken dat mijn verlangen om terug te keren naar Argentinië enkel en alleen maar is om persoonlijke redenen. Ik heb een prachtige periode gehad in Italië en in Empoli in het bijzonder."

Cejas belandde in de zomer van 2001 in Italië toen AS Roma hem onder contract legde. Via Siena, Ascoli en Fiorentina kwam de 31-jarige doelman bij Empoli terecht. De Tuscaanse club heeft met het vertrek van Cejas Daniele Balli gepromoveerd tot eerste doelwachter.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties