Liverani krijgt laatste aanbod

Liverani krijgt laatste aanbod
Foto: © SC

Al maanden zijn er gesprekken tussen Lazio Roma en Fabio Liverani aan de gang. Al meerdere malen leek een overeenkomst dichtbij doch nooit kwam er een officiële mededeling. Lazio lijkt er genoeg van te hebben en legde voor de laatste keer de middenvelder een aanbieding voor.

Technisch directeur Carlo Osti: "We hebben een voorstel overgemaakt en het is de laatste dat we op tafel leggen. De speler denkt er momenteel over na en wil nog wat tijd. We zijn er ons absoluut bewust van dat er andere ploegen geïnteresseerd zijn in hem. Hij is een zeer goede middenvelder en neemt een plaats in op het veld waar er deze dagen maar weinig talenten van rondlopen."

Doordat Liverani in de laatste maanden van zijn huidig contract is, mag hij ook vrij met andere clubs praten. In het verleden werden Manchester United en AS Roma al genoemd als geïnteresseerde clubs, maar de laatste tijd wordt vooral Fiorentina aan de centrale middenvelder gelinkt.

Ook Osti is zich daarvan bewust: "Fabio speelt momenteel heel goed, maar je hebt twee partijen nodig om tot een akkoord te geraken. We kunnen ons voorstellen dat hij gesprekken heeft met Fiorentina en andere clubs. Het is echter geen probleem voor ons, want we kennen de regels van dit spel. We hebben ook geen probleem met Liverani, maar we moeten er ook voor zorgen dat we onze financiële limieten niet overschrijden."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties