Fabregas en Eboué zijn twijfelgevallen

Fabregas en Eboué zijn twijfelgevallen
Foto: © SC

Arsenal won zaterdagnamiddag gemakkelijk van Aston Villa. De 5-0 overwinning had echter ook zijn negatieve kanten. Zo moesten zowel Cesc Fabregas als Emmanuel Eboué het veld geblesseerd verlaten en zijn ze hoogst twijfelachtig voor de Champions League-wedstrijd van komende woensdag tegen Juventus Turijn.

Coach Arsène Wenger: "De negatieve kant van de wedstrijd is dat we twee geblesseerden hebben die we op dit moment niet wilden hebben. De eerste is Eboué met een liesblessure en de tweede is Fabregas met een voetblessure. De kans dat beide woensdag in actie komen is 40-60." Fabregas moest al in de 16de minuut gewisseld worden door Abou Diaby, terwijl Eboué in de 67ste minuut het veld geblesseerd verliet voor Johan Djourou.

Wenger: "De voet van Fabregas is gezwollen wat geen goed teken is. Het kan een ader zijn die gesprongen is ofwel een probleem met een bot. We weten het nog niet. Eboué liep zijn liesblessure op omdat hij speelde zoals Garrincha en niet stopte met telkens zijn rechterflank af te lopen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties