Vidmar wil terug naar Australië

Vidmar wil terug naar Australië
Foto: © SC

Tony Vidmar heeft in The Daily Telegraph aangegeven dat hij klaar is om terug te keren naar Australië. Hoewel hij aangeeft dat alle acht clubs uit de Hyundai A-League hem kunnen binnen halen, lijkt Adelaide United in pole-position te zitten. Zijn contract bij NAC Breda loopt op het einde van het seizoen af.

Vidmar: "Ik voel dat ik nog voor twee jaar voetbal in mij heb. Ik heb twee kinderen dus Adelaide zou perfect voor mij zijn omdat mijn familie daar woont. Dat zal mij echter niet tegenhouden als een andere club belangstelling zou hebben."

"Ik sprak met mijn broer Aurelio (assistent-trainer bij Adelaide United, nvdr) enkele weken geleden en vertelde hem dat ik wil terug keren naar huis. Ik denk dat hij met coach John Kosmina zal gesproken hebben, maar verder is er nog niks gebeurd."

"Geld is geen probleem, want ik weet wat ik waard ben. In al die tijd dat ik in Europa speelde, heb ik nooit gezeurd over details. Het duurde nooit langer dan vijf minuten om tot een akkoord te komen. Ik ben niet gulzig. Ik weet wat mijn waarde is en ik hoop dat diegene die mij wil dat ook weet. Over alles kan geonderhandeld worden."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties