Keulen stunt bijna bij Schalke

Philippe Crols
| 0 reacties
Keulen stunt bijna bij Schalke
Foto: © SC

Keulen was zeer dicht bij een stunt vandaag. Het stond tot tien minuten voor tijd 0-1 voor tegen Schalke 04. Toen maakte Bajramovic er echter 1-1 van en zorgde zo nog voor een puntendeling. Een resultaat waar beide teams niets mee opschieten, al komt Keulen wel weg van de laatste plaats. 

De ruim 61.000 aanwezige toeschouwers in de uitverkochte Veltins Arena wisten dat de Köningsblauen moesten winnen om nog een waterkansje te behouden op plaats twee. Dat lukte dus niet. Vlak voor rust kreeg Keulen een indirecte vrijschop in de zestien van de thuisploeg omwille van een terugspeelbal. Publiekslieveling Podolski haalde de voorhamer boven en ramde de 0-1 in doel. Bij Schalke was het armoede troef. Asamoah wekte vaak redelijk wat ergernis op bij het publiek door zich keer op keer vast te dribbelen. Inzet had hij wel genoeg, maar dat vertaalde zich niet in echt goede acties. Verder was Kuranyi onzichtbaar en wist ook spelmaker Lincoln schijnbaar niet wat uit te richten. Keulen leek dus op weg naar een punt tot Bajramovic tien minuten voor tijd de gelijkmaker tegen de touwen kopte. Toch gingen de bezoekers nog bijna met de drie punten aan de haal, maar de kopbal van Streller ging over het Schalke-doel. Het bleef 1-1. 

Zoals reeds vermeld een billijke puntendeling voor beide teams. Schalke lijkt nu al zeker dat het op het einde van het seizoen op plaats vier zal staan. De nummer drie, Werder Bremen, heeft zes punten voor en de nummer vijf, Hertha Berlijn, staat er tien achter. Keulen komt dan wel weer weg van de laatste plaats, maar als het team van Podolski en co zich nog wil redden zullen er nog heel wat puntjes nodig zijn.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties