Wie gaat naar waar?

K M
| 0 reacties
Wie gaat naar waar?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op 1 juli opent de transfermarkt voor twee maanden. In Italiƫ draait de geruchtenmolen echter al op volle toeren. Voetbalkrant.com zal u op regelmatige basis een overzicht geven van welke geruchten het Italiaanse voetbal momenteel beheersen.
 
Het lijkt bijna zeker dat Ruud Van Nistelrooy naar de Serie A verhuist, de vraag is enkel nog naar welke ploeg. Manchester United is immers bereid om de Nederlander aan Inter te verkopen voor 11,5 miljoen euro. De Milanese ploeg moet als tegenprestatie wel zijn interesse in Juan Roman Riquelme van Villarreal laten vallen. Inter zou overigens ook al gesproken hebben met Sol Campbell van Arsenal om zijn verdediging te versterken.
 
AC Milan heeft zijn oog laten vallen op Rafinha van Schalke 04. Cafu wordt immers een jaartje ouder en dus zou zijn landgenoot hem kunnen vervangen voor de rushes langs de rechterkant.
 
Empoli heeft zich kunnen handhaven in de Serie A, maar wil verder groeien. Het beseft dat het daarvoor versterking nodig heeft en denkt in de eerste plaats aan ex-speler Vincenzo Montella, nu spelende voor AS Roma. Aanvaller Massimo Maccarone (Middlesbrough) en doelman Matteo Guardalben (Parma) staan ook op het wenslijstje.
 
Fiorentina is op zoek naar een derde doelman. Het heeft daarbij zijn oog laten vallen op Vlada Avramov van Vincenza. Afgelopen seizoen werd de doelman uitgeleend aan Pescara.
 
Palermo is op zoek naar aanvallende versterking en denkt dan vooral aan Marco Di Vaio. De spits werd in januari door Valencia aan AS Monaco uitgeleend op vraag van toenmalig coach Francesco Guidolin. Guidolin staat volgend seizoen echter aan het roer bij Palermo en het is niet ondenkbaar dat Di Viao hem volgt.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties