Wie gaat naar waar?

K M
| 0 reacties
Wie gaat naar waar?
Foto: © SC

Op 1 juli opent de transfermarkt voor twee maanden. In Italië draait de geruchtenmolen echter al op volle toeren. Voetbalkrant.com zal u op regelmatige basis een overzicht geven van welke geruchten het Italiaanse voetbal momenteel beheersen.
 
AC Milan heeft bij monde van vice-voorzitter Adriano Galliani bevestigd dat het een bod heeft uitgebracht op Massimo Oddo van Lazio. Een eventueel officieel bericht over een overgang moet echter niet verwacht worden voor dat het WK-avontuur van Italië ten einde is.
 
Enkele dagen geleden meldde Voetbalkrant.com al dat Villarreal geïnteresseerd is in Marco Materazzi van Inter, maar die interesse zou ook gelden voor zijn ploeggenoot Nicolas Burdisso. Mogelijk wordt er een ruil uitgewerkt waar ook Juan Roman Riquelme mee zou in betrokken worden.
 
Valeri Bojinov staat dan weer in de gunst van Hamburg SV. De Duitse club informeerde in januari als eens naar de aanvaller van Fiorentina en zou nu weer geïnteresseerd zijn. La Viola-voorzitter Diego Della Valle zou volgende week overvliegen om de gesprekken op gang te brengen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties