Jenner en Mendes da Silva zijn van AZ

K M
| 0 reacties
Jenner en Mendes da Silva zijn van AZ
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AZ Alkmaar en NAC Breda hebben een akkoord bereikt omtrent de transfers van Julian Jenner en David Mendes da Silva naar de Alkmaarse club. Beide spelers hebben een overeenkomst voor vijf jaar getekend. Mendes da Silva en Jenner hadden allebei een doorlopend contract bij NAC, maar over de afkoopsom maakten beide clubs niets bekend.

Julian Jenner, geboren op 28 februari 1984, begon met voetballen bij de amateurs van DVV te Delft. Na een korte periode bij Feyenoord kwam de aanvaller via wederom DVV, TONEGIDO en DHC terecht bij NAC. Jenner debuteerde in het eerste van NAC op 1 mei 2004, in het uitduel tegen AZ. Hij speelde in totaal 35 Eredivisieduels voor NAC Breda, waarin hij vier keer wist te scoren.

David Miquel Mendes da Silva Gonçalves, kortweg David Mendes da Silva, werd geboren op 4 augustus 1982. Sinds 2004 speelde hij voor NAC Breda. Daarvoor was hij actief voor Ajax Amsterdam en Sparta Rotterdam. Als jeugdspeler was hij lid van de amateurclub Activitas. In totaal speelde hij 173 duels in het betaalde voetbal waarin hij dertien keer de weg naar de netten wist te vinden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties