Tommasi verlaat AS Roma

K M
| 0 reacties
Tommasi verlaat AS Roma
Foto: © SC

Damiano Tommasi heeft aangekondigd dat hij AS Roma heeft verlaten. Het contract van de 32-jarige middenvelder liep eind vorige maand af en er zal geen verlenging komen. De grootste kandidaat om hem binnen te halen lijkt zijn voormalige club Chievo Verona.
 
Tommasi: “Na 10 jaar in Rome te hebben gewoond en 10 jaar voor Roma te hebben gespeeld, heb ik beslist om te veranderen. Het is niet gemakkelijk voor mij om de noodzakelijke woorden te vinden om uit te drukken wat deze beslissing betekent voor mij.”
 
“Ik heb gekozen voor de verandering om de passie en mijn glimlach terug te vinden. Mijn beslissing heeft niets te maken met voorstellen, onderhandelingen of aanbiedingen. Ik weet nog altijd niet wat mijn professionele toekomst inhoudt. Mijn doel is om een club te vinden die mij een nieuwe ziel kan geven en de energie die ik nodig heb om op een bal te trappen.”
 
Tommasi kwam over in 1996 en scoorde in totaal 14 doelpunten in 263 competitiewedstrijden voor de Giallorossi. Vorig jaar haalde de middenvelder de krantenkoppen door een contract te aanvaarden van 1500 euro netto per maand. Hij nam het minimumcontract aan omdat hij geheel het seizoen 2004-2005 aan de kant moest zitten met een knieblessure. Met zijn vertrek bezit AS Roma met Francesco Totti en Vincenzo Montella nog maar twee spelers die in 2001 de Scudetto in de lucht mochten steken.
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties