Roeselare wint ook laatste oefenpot

Roeselare heeft z’n laatste oefenpot voor de start van de competitie en de terugwedstrijd van de Uefa beker-voorronde gewonnen. Roeselare won makkelijk met 0-3 tegen KV Oostende. Al na tien minuten stond de ploeg van Dirk Geeraerd op voorsprong, Oris scoorde na te kort terugspelen van Coppin. Meteen ook het belangrijkste wapenfeit van de eerste helft. Wouter Biebauw werd wel nog even bedreigd door Lord, maar scoren lukte niet.

De tweede ploeg was snediger en van een beter niveau. Een vrije trap van Vaesen ging er eerst nog naast, maar even later stond het toch 0-2 voor Roeselare, diezelfde Vaesen scoorde. Dufoor miste nog een opgelegde kans waarna Malki de 0-3 eindstand kon vastleggen.

Roeselare lijkt met enkele mooie uitslagen klaar voor de competitie en de terugwedstrijd tegen Skopje.