Van Handenhoven: 'Dankzij Ann kan ik relativeren'

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Van Handenhoven: 'Dankzij Ann kan ik relativeren'
Foto: © SC

Gunther Van Handenhoven kwam de laatste maanden vaak in het nieuws, maar niet op de manier waarop de speler van Lokeren het graag had gewild. Van Handenhoven kreeg niet alleen een hele reeks blessures te verwerken, maar werd ook genoemd in het omkoopschandaal rond de Chinees Zheyun Ye. In Het Laatste Nieuws vertelt Van Handenhoven hoe hij zich overeid houdt.

"Gelukkig waren mijn familie en mijn vriendin er steeds om me op te vangen", vertelt Van Handenhoven. "Ann (Van Elsen, red.) werkt in de media en weet ook wat negatieve kritiek is. Mede dankzij haar kon ik de dingen relativeren. Net als door de verhalen van mijn moeder. Zij is opgegroeid in Afrika en heeft in haar adolescentie ergere dingen meegemaakt: armoede en alles wat daar bij komt."

"Een ander was er misschien onderdoor gegaan, maar ik mag zeggen dat ik op dat vlak een sterke persoonlijkheid heb. Ik ben altijd blijven lachen. Nochtans wens ik zelfs mijn vijanden niet toe wat ik heb meegemaakt."

"Mijn grote rentree is gelukkig dichtbij", besluit Van Handenhoven. "En daar wil ik de club voor bedanken. Toen ik deze zomer met de voorzitter ging praten, had ik een ambetant en onwennig gevoel. Tenslotte is hij de man die me betaalt en was ik al zeven maanden geblesseerd. Dat hij me blijft steunen, doet deugd. Mijn honger is reuzegroot. Ik ben 27 en in principe zijn dit mijn sterkste jaren. Ik zit te springen om iets te laten zien."



 

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties