Barça krijgt zijn zin dan toch

Dave Sentobin
| 0 reacties
Barça krijgt zijn zin dan toch
Foto: © SC

Xavi Hernández en Carles Puyol reisden niet mee met de Spaanse selectie naar Reykjavik. Morgen speelt Spanje een vriendschappelijke interland tegen Ijsland. De twee Barça-spelers bleven in Spanje omdat ze fysiek niet 100 procent in orde zijn. Zo krijgt FC Barcelona toch nog wat het wou.
 
De twee internationals werden net voor vertrek nog onderzocht door enkele dokters van de Spaanse voetbalbond en ze besloten de twee blaugranas in Spanje te laten. Bondscoach Luis Aragonés riep geen nieuwe spelers op om hen te vervangen. Barcelona had zelf al schriftelijk gevraagd om de twee spelers thuis te laten omdat ze niet volledig fit waren.
 
Verdediger Puyol had in de oefenpartij tegen het Mexicaanse Chivas een trap gekregen en was nog niet terug in orde. Bij Xavi volgden de dokters het advies van zijn persoonlijke dokter Ramón Cugat. Cugat begeleidde Xavi vorig jaar tijdens zijn zware knieblessure. Hij had Xavi aangeraden niet te veel willen spelen. De Catalaanse middenvelder speelde nog maar 45 minuten in de voorbereiding met Barcelona.
 
Donderdag speelt Barcelona, al dan niet met Puyol en Xavi, de heenwedstrijd van de Spaanse supercup tegen stadsgenoot Espanyol.
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties