Moyes: 'Laatste kans Van der Meyde'

Moyes: 'Laatste kans Van der Meyde'
Foto: © SC

Everton-manager David Moyes is formeel. Andy Van der Meyde krijgt zijn allerlaatste kans, anders is het voor hem over in Liverpool. Dat meldt de website van The Toffees.

"Het is zijn laatste kans. Als hij nog eens zijn boekje te buiten gaat, dan is er geen volgende keer voor hem", aldus Moyes. Van Der Meyde was op minder dan 48 uur van een wedstrijd van Everton gaan fuiven en kwam daarna zelfs in het ziekenhuis terecht. De regels van de Engelse club verbieden het een speler om 48 uur voor de wedstrijd nog te gaan stappen. 

De clubleiding van Everton legde de Nederlander al een boete op. "Dat is waarom je een contract hebt en waarom je instemt met de gedragsregels van de club. Je gaat akkoord met de dingen die verwacht worden van een profvoetballer. Als Andy zich daar niet aan kan houden, dan is dat spijtig, maar dan gaat het hier niet langer werken voor hem. We vinden het leuk dat spelers het hier naar hun zin hebben, maar op het juiste moment en alles in het belang van Everton", zegt Moyes. "Andy is wel een toffe knul en hij is vastberaden om voor Everton goed te presteren. Hij heeft het talent en een goede achtergrond en we willen dat hij hier slaagt. Echt waar."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties