Sampdoria te sterk voor Carrarese

Sampdoria lijkt klaar te zijn voor de wedstrijd van komend weekend in de Coppa Italia. Als laatste test werd Carrarese gekozen. Carrarese bood knap tegenwerk, maar moest uiteindelijk met een 3-0 verlies de kleedkamers opzoeken.

Het was de eerste keer dat de fans van Sampdoria Ruben Oliveira te zien kregen en de Uruguayaan toonde meteen zijn waarde. In de zestiende minuut zette hij Andrea Parola op weg naar de 1-0 en amper drie minuten later verdubbelde de middenvelder zelf de score. Voor de derde goal van Sampdoria moeten we naar de slotfase van de wedstrijd. Soddimo werd foutief neergelegd in het strafschopgebied en Massimo Bonanni kende geen genade vanop de penaltystip.

Sampdoria: Castellazzi L. (46' Berti); Zenoni (77' Sala), Zivanovic (83' Bastrini), Terlizzi (54' Maggio), Pieri (46' Falcone); Olivera (72' Soddimo), Delvecchio (46' Quagliarella), Palombo (72' Da Mota), Parola (86' Castellazzi P.), Franceschini (54' Bonanni); Flachi (83' Foti)