Vier spelers op Chelsea-training

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Vier spelers op Chelsea-training
Foto: © SC

Vandaag zijn er maar vier spelers verschenen op de training van de Engelse landskampioen Chelsea. De vier waren de Portugezen Paulo Ferreira en Ricardo Carvalho en de doelmannen Carlo Cudicini en Hilario. Nochtans liet de verloren strijd om het Community Shield gisteren tegen Liverpool blijken dat er nog heel wat werk aan de winkel is voor de troepen van coach José Mourinho.

Reden van het grote aantal afwezigen op training zijn in eerste instantie het grote aantal oefeninterlands die tijdens de midweek op het programma staan. Mickaël Essien oefent met Ghana tegen Togo, aanwinst Andriy Shevchenko speelt met Oekraïne tegen Azerbeidzjan en Geremi Njitap speelt met Kameroen tegen Guinée. En dan zijn er de Engelse internationals die oefenen tegen Europees kampioen Griekenland. William Gallas speelt dan weer met Frankrijk in Bosnië-Herzegovina terwijl Didier Drogba en Salomon Kalou met Ivoorkust spelen tegen Senegal. Dan is er nog Arjen Robben die met Oranje oefent tegen Ierland en dan mag ook Jong België fier zijn dat het in het Franse Bayeux tegen Jong Frankrijk spart met onder andere Lassana Diarra in de rangen.

Daarnaast zijn er bij de Londense club enkele geblesseerden en dat zijn niet de minste namen: doelman Petr Cech, Joe Cole, Claude Makelele, Robert Huth en Michael Ballack.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties