Is Maniche maandag van Atlético?

Dave Sentobin
| 0 reacties
Is Maniche maandag van Atlético?
Foto: © SC

Er lijkt dan toch een einde te komen aan de soap “Maniche”. Maandag zou volgens de Spaanse sportkrant AS de Portugese middenvelder eindelijk van Atlético zijn. Ondanks de meningsverschillen over de transfersom is de Madrileense club heel optimistisch over de afloop van de soap. Maniche Oliveira Ribeiro is momenteel nog eigendom van Dinamo Moskou en de Russische ploeg vraagt 12 miljoen euro voor de Portugees. De rojiblancos willen voorlopig slechts 9 miljoen geven.
 
Maniche is momenteel al in Madrid om nog meer druk op zijn huidige team te zetten. Dinamo wil uiteraard zoveel mogelijk geld uit de transfer halen en heeft al veel hogere aanbiedingen uit Turkije op zak. Maar de Portugees heeft al meermaals duidelijk gemaakt dat hij absoluut naar Atlético wil. Zowel de speler als de club zijn ervan overtuigd dat ze maandag samen aan tafel zitten om een contract voor drie seizoenen te ondertekenen.
 
Maniche kon tijdens de voorbije winterperiode al rojiblanco zijn, maar hij werd uiteindelijk aan Chelsea uitgeleend. In 2005 verkaste Maniche van Porto naar Dinamo Moskou, maar hij was de Russische hoofdstad al snel beu. Hij speelde slechts twaalf matchen en maakte twee doelpunten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties