Onyewu: 'Ons optrekken aan match tegen Steaua'

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Onyewu: 'Ons optrekken aan match tegen Steaua'
Foto: © SC

Standard kreeg deze week eindelijk nog eens positief blessurenieuws. Oguchi Onyewu is immers weer speelklaar en start vanavond tegen Racing Genk wellicht in de basis. De verdediger gelooft alvast in puntenwinst.

"Als ik naar de nieuwe jongens in de groep kijk, denk ik dat ze karakter hebben. Ik ben ervan overtuigd dat er genoeg kwaliteit aanwezig is om elke match te winnen", vertelt Onyewu in De Standaard. "Maar we moeten de eerste twee wedstrijden vergeten. We kunnen ons beter optrekken aan onze match tegen Steaua Boekarest. Ik hoop dat we de energie uit die wedstrijd kunnen overzetten naar de Belgische competitie."

"We startten met een nul op zes, maar je weet dat in het voetbal alles van de ene op de andere dag helemaal kan veranderen. We moeten ons concentreren op de eerste vijftien minuten van de wedstrijd. In het matchbegin is het altijd een nerveuze bedoening en worden er gemakkelijker fouten gemaakt."

"Of ik Standard deze zomer nog verlaat? Het is geen geheim dat mijn grote droom is om ooit in de Engelse Premier League te spelen. Maar ik heb nog een contract tot 2007 met Standard. De kaarten liggen dus duidelijk: komt er een aantrekkelijk bod, dan wordt er onderhandeld met Standard. Komt er geen bod, dan blijf ik gewoon. De geruchten dat ik vorige week niet speelde tegen Steaua omdat in onderhandelde met een andere club, zijn trouwens compleet uit de lucht gegrepen."


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties