Beenbreuk voor speler van Moeskroen

Dirk Pieters

De wedstrijd van Moeskroen tegen Roeselare kon niet slechter eindigen. Het begon nochtans allemaal uitstekend voor de thuisploeg. In de eerste helft liep Moeskroen uit tot 2-0, maar na de pauze ging het helemaal mis.

Roeselare scoorde in het begin van de tweede helft de aansluitingstreffer via Malki. En dan drie minuten voor tijd kwam Demba Ba verkeerd neer en liep bij zijn val een beenbreuk op. Tot overmaat van ramp maakte Roeselare in de 92e minuut nog gelijk. Na de wedstrijd kregen enkele spelers van Moeskroen het moeilijk. Zij zaten duidelijk met hun ploegmaat in gedachten.

Ook trainer Vandenbrouck had het niet makkelijk met dit einde in mineur. "Het tegendoelpunt was jammer, maar wat er met Ba gebeurde is erg en pijnlijk. Deze jongen voelde zich goed bij de club en was één van onze nieuwste sterkhouders", aldus Vandenbrouck. [AN]