Schoofs scoort, maar wint niet

Jimmy Wouters
| 0 reacties
Schoofs scoort, maar wint niet
Foto: © SC

In de Nederlandse tweede klasse stond vrijdagavond de tweede speelronde geprogrammeerd. Net als bij de eerste wedstrijd speelden een pak Belgische spelers mee. Opmerkelijk was de prestatie van Dirk Schoofs. Hij bracht zijn ploeg Top Oss al na vijf minuten op voorsprong, maar moest vervolgens toezien hoe Haarlem nog zes keer de weg naar de netten vond.


Cambuur – Veendam
: 0-0
 
Emmerik de Vriese stond bij Veendam niet op het scheidsrechtersblad
 
Emmen – AGOVV: 3-2
 
Dries Mertens speelde voor AGOVV de hele wedstrijd, maar kon niet verhinderen dat zijn ploeg een 1-2 voorsprong nog uit handen zou geven.
 
FC Eindhoven – RBC Roosendaal: 2-2
 
Dennis Duinslaeger stond bij Eindhoven 90 minuten tussen de palen. Verder speelde ook Kristof Aelbrecht de hele wedstrijd. De ploeg wist overigens pas in de absolute slotfase een 0-2 achterstand goed te maken.
 
Bij RBC speelde ook Sven Delanoy de volle 90 minuten.
 
Omniworld – Den Bosch: 1- 4
 
Wim Raymaekers en Robbie Haemhouts mochten beiden met Den Bosch delen in de feestvreugde na een sterke wedstrijd.
 
Go Ahead Eagles – Fortuna Sittard: 3-1
 
Utshumbe Cedric Olondo speelde de hele wedstrijd bij de Limburgse ploeg.
 
MVV – Venlo VV: 0-0
 
Alexandre Bryssinck, Drazen Brncic, Michael Rauw, Aziz Moutawakil en Damien Miceli begonnen bij de Maastrichtse club aan de Limburgse streekderby. Miceli werd op het uur echter vervangen. Tien minuten voor tijd mocht Fabio Caracciolo nog invallen en zo de Belgische enclave compleet maken.
 
Telstar – Helmond: 2-1
 
Kevin Begois begon bij Helmond in de basis. Stijn Vangeffelen kwam terug uit blessure en moest tevreden zijn met een plekje op de bank.
 
Top Oss – Haarlem: 1-6
 
Dirk Schoofs zal geen goede herinnering overhouden aan de wedstrijd tegen Haarlem. Hij wist na 5 minuten nog wel de openingsgoal te scoren, maar verloor toch met zeer zware cijfers.
 
Volendam – De Graafschap: 2-1
 
Guy Dufour vertrok bij Volendam in de startelf, maar werd iets voorbij het uur gewisseld. Mathieu Boots bleef bij de vissersclub 90 minuten lang op de bank. [AN] 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Eerste Divisie

Nieuwste reacties