Rupel Boom kampt met keepersprobleem

Steven Bologne
| 0 reacties
Rupel Boom kampt met keepersprobleem
Foto: © SC

Drie doelmannen, geen enkele van de drie zijn fit bij vierdeklasser Rupel Boom. Doelman Jo Engelborghs (ontstoken knie), doelman Philip De Winter (operatie neus) en doelman Max Beeckmans (barstje in pink) zijn onbeschikbaar. De Steenbakkers lieten ex-KV Mechelen doelman Tom Verelst aanrukken om te depanneren.
 
Tom Verelst (23) stond vorig seizoen 17 keer onder de lat bij KV Mechelen, maar moest er door allerlei omstandigheden vertrekken. Bij Rupel Boom kon hij enkele testwedstrijden versieren, een erg positieve indruk liet hij echter nog niet na. In de oefenwedstrijd tegen Belgica Edegem lag hij na een ondoordacht dribbelnummer aan de basis van een tegendoelpunt, in de recentste oefenpot bij Zwarte Leeuw veroorzaakte hij dan weer een onnodige strafschop.
 
Rupel Boom kijkt voorlopig de kat uit de boom en hoopt dat een van zijn doelmannen zo snel mogelijk terug fit geraken, is dat niet het geval zal het op de transfermarkt alsnog een extra inspanning moeten leveren. Of dat Verelst wordt, valt gezien de testen zeer te betwijfelen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties