Toni speelde weer bij Fiorentina

Door de onverwachte uitschakeling vorige woensdag in de Coppa Italia; regelde Fiorentina snel een oefenwedstrijd tegen Esperia Viareggio. In het met 4-0 gewonnen oefenduel speelde overigens voor de eerste keer Luca Toni (foto) mee.

Fiorentina kwam al na negen minuten op voorsprong dankzij Fabio Liverani. In de 22ste minuut verdubbelde Adrian Mutu de score en vier minuten later gaf de Roemeense aanvaller een assist voor Luca Toni die de 3-0 op het scorebord zette. Vijf minuten voor tijd zorgde invaller Giampaolo Pazzini voor de 4-0 eindstand.

Fiorentina: Frey (46’ Lobont); Ujfalusi (63’ Potenza), Dainelli (46’ Kroldrup), Gamberini (89’ Mateo), Pasqual; Blasi (46’ Donadel), Liverani (46’ Montolivo), Gobbi; Jorgensen (73’ Brivio), Toni (63’ Pazzini), Mutu (46’ Reginaldo)