Lucas Neill wil niet meer trainen

Lucas Neill wil niet meer trainen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nadat Blackburn gisteren een bod van Liverpool van zo'n drie miljoen euro voor Lucas Neill naast zich neerlegde weigert de Australiër nog langer te spelen en te trainen voor de club.

De 28-jarige Neill gaf eerder al te kennen niet te zullen bijtekenen eens zijn contract op het eind van dit seizoen afloopt.  Neill werd al enige tijd gelinkt aan tal van ploegen maar Liverpool was dinsdag de enige die een officieel bod deed.  De Rovers vonden de twee miljoen Pond te weinig, zij willen er immers vier miljoen Pond, en veegden het bod van tafel.

De Reds deden daarop een tweede voorstel van nog altijd de twee miljoen Pond maar nu plus Stephen Warnock.  Blackburn had er eveneens geen oren naar.

Nu de transfermarkt over enkele uren sluit begint het Neill, die tot nader order nog altijd onder contract ligt, te dagen dat hij misschien wel pas in januari zijn transfer zal beethebben.  De Australiër die afgelopen zomer nog schitterde op de wereldbeker in Duitsland en zijn liefde voor Blackburn de voorbije weken nog uitschreeuwde, toont met zijn gedrag nu zijn ware gezicht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties